citate

„Palma unei femei nu dezonoreaza un barbat, dar, cu vremea, il cam plictiseste.”

Alexandre Dumas -

  Citate   Subiecte citate   Index autori   Citate celebre   Citate amuzante    Top autori 
OSHOCITATE DE OSHO
"A fi viu inseamna a avea simtul umorului, a avea o profunda calitate de a iubi si de a te juca in voie. Sunt absolut impotriva oricaror atitudini negative in privinta vietii, iar respectul acordat Divinului a reprezentat intotdeauna o negare a vietii. Pentru a transforma acest respect in ceva pozitiv trebuie sa i se adauge neaparat calitatea jocului, simtul umorului si iubirea. Respectul fata de viata este singurul fel de respect care poate fi aratat Divinului, deoarece nimic nu este mai divin decat viata insasi."
"Intuitia este trandafirul mistic care te va conduce la extazul suprem si la viata nemuritoare."
"A cunoaste intreaga lume nu este nimic in comparatie cu faptul de a cunoaste misterul interior al fiintei tale. Insasi ideea de a compara este in intregime falsa. Fiecare individ este unic, deoarece nu mai exista nimeni asemenea lui. Faptul de a compara ar fi fost ceva normal daca indivizii ar fi fost asemanatori. Dar nu sunt. Nici macar gemenii nu sunt absolut identici. Este imposibil sa gasesti o alta fiinta care sa fie exact ca tine. Noi comparam, deci, fiinte unice si de aici provin toate problemele."
"Transforma lumescul in sacru. Transforma acest tarm in tarmul celalalt, transforma pamantul in paradis."
"Intelege, trebuie sa devii o adevarata celebrare pentru tine insuti!"
citate Vezi toate citatele de Osho
CAUTARI CITATE
dante toate femeile profesor iubirea pentru oameni fericire lucru vin zi w sau fraieri petre amant rebreanu icoane adevar analfabet sfarsit