citate

„N-ai decat sa faci ce vrei, dar, daca iti dramuiesti dragostea, nu vei primi nicio dobanda.”

Mae West - actrita americana

  Citate   Subiecte citate   Index autori   Citate celebre   Citate amuzante    Top autori 
OSHOCITATE DE OSHO
"Iubirea pare sa fie ca un medicament; este ceruta doar de cei in suferinta."
"Adevaratul curaj consta in a avea taria de a ramane singur si aceasta inseamna ca intelegeti intr-un mod perfect constient faptul ca sunteti singur si ca nu poate fi altfel. Ori va amagiti, ori traiti acest fapt."
"Renunta la comparatii si poti sa te bucuri de viata la maxim."
"Fiecare se simte inferior intr-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului ca fiecare este unic. Nu se pune problema superioritatii sau a inferioritatii. Fiecare face parte dintr-o categorie care ii este proprie, si din acest lucru nu rezulta nicio comparatie. Noi nu le-am permis oamenilor sa se accepte pe ei insisi asa cum sunt. In clipa in care te accepti asa cum esti, fara nicio comparatie, orice inferioritate si orice superioritate dispare. In acceptarea totala de sine vei fi liber de aceste complexe de inferioritate sau superioritate. Altfel, vei suferi toata viata. Si nu pot sa-mi inchipui o fiinta care sa aiba totul in aceasta lume. Unii n-au ezitat sa incerce, dar au esuat lamentabil. Fii doar tu insuti si va fi suficient. Esti acceptat de soare, esti acceptat de luna, esti acceptat de arbori, de ocean, de pamant. Ce poti sa iti doresti mai mult? Esti acceptat de intregul univers. Bucura-te si savureaza acest lucru!"
"Centrul nu e al tau, nu e al meu; centrul e universal. Circumferinta, periferia e personala - tu ai circumferinta ta, eu am circumferinta mea, dar centrul tau si centrul meu nu sunt doua lucruri; in centru ne intalnim cu totii si devenim unul."
citate Vezi toate citatele de Osho
CAUTARI CITATE
intuitia recunoaste criminali siguranta paul valery patima recunostinta a k rea x us uns vara soare de viitor inovatie l var parere