citate

„Palma unei femei nu dezonoreaza un barbat, dar, cu vremea, il cam plictiseste.”

Alexandre Dumas -

  Citate   Subiecte citate   Index autori   Citate celebre   Citate amuzante    Top autori 
OSHOCITATE DE OSHO
"Omul devine cu adevarat om atunci cand isi asuma intreaga raspundere pentru ceea ce este: asta e primul curaj, cel mai mare curaj."
"Nu condamnati senzualitatea! Ea a fost condamnata in intreaga lume si, din cauza acestei condamnari, energia care poate inflori in senzualitate se transforma in perversiune, gelozie, furie, ura; ea genereaza o existenta arida, lipsita de orice savoare. Senzualitatea este una din binecuvantarile omenirii. Este sensibilitatea voastra, este constiinta voastra. Este constiinta voastra filtrata prin corp."
"Numesc aceasta "meditatie": o peregrinare catre propria voastra fiinta. Iar in momentul in care va gasiti propriul centru, ati gasit centrul intregii existente."
"Cunoasterea inseamna implinire; a cunoaste este a fi."
"Societatea a aranjat lucrurile astfel incat sa nu iti pui niciodata problema propriului tau potential. Si toata nefericirea provine din faptul ca nu esti tu insuti. Fii doar tu insuti si toata nefericirea si toata competitia cu ceilalti dispar; nu iti mai pasa ca altii au mai mult, ca nu esti tu cel care are mai mult. Daca vrei ca iarba sa fie mai verde, nu are rost sa privesti in curtea vecinului. Este atat de simplu ca iarba sa fie mai verde! Omul trebuie sa fie inradacinat in propria sa energie potentiala, indiferent care este aceasta. Lumea va fi atat de multumita astfel, incat acest fapt vi se va parea pur si simplu incredibil."
citate Vezi toate citatele de Osho
CAUTARI CITATE
superioritate iubi oscar wild invata rui zbor fericirea analiza fascinatia resurse nastase de prietenie memor Apus iona ont dragoste an uce inconstient