citate

„Cad frunzele. Trunchiul a decis sa se faca disponibilizari de personal.”

Lucian Velea - programator roman, realizator al site-urilor citatepedia.ro, lexica.ro

  Citate   Subiecte citate   Index autori   Citate celebre   Citate amuzante    Top autori 
OSHOCITATE DE OSHO
"Centrul nu e al tau, nu e al meu; centrul e universal. Circumferinta, periferia e personala - tu ai circumferinta ta, eu am circumferinta mea, dar centrul tau si centrul meu nu sunt doua lucruri; in centru ne intalnim cu totii si devenim unul."
"Nu exista nimic care sa poarte eticheta "adevar"; adevarul nu este un lucru pe care il vei putea gasi intr-o buna zi intr-o cutie si pe care, deschizand-o, sa exclami uimit: "Fantastic! Am gasit adevarul!" Nu exista o astfel de cutie."
"Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie; daca faci acest lucru, nu poti gresi."
"Omul moare pe la 30 de ani, si este ingropat la 70."
"Iubirea este un subprodus al spiritului meditativ. Ea nu este legata de sex, ci de dhyana - meditatie. Cu cat patrundeti mai mult in tacere, cu atat mai mult va veti simti in armonie cu voi insiva, cu atat mai mult veti avea o senzatie de realizare si de prezenta a unei noi expresii a fiintei voastre. Incepeti sa iubiti. Nu o anumita persoana - acest lucru se poate intampla, dar e cu totul altceva - incepeti sa iubiti. Si aceasta iubire devine pentru voi un mod de viata. Ea nu se transforma niciodata in repulsie, pentru ca este mai presus de atractie."
citate Vezi toate citatele de Osho
CAUTARI CITATE
proza ali gat vara william R comparatie dialoguri bancher tiner dulciu ascunde mama nu insuficient bun frumos ora rani