citate

„O nenorocire nu vine niciodata singura.”

Heinrich Heine - poet german

  Citate   Subiecte citate   Index autori   Citate celebre   Citate amuzante    Top autori 

CITATE CREDINTA

  • CITATE
  • CITATE DESPRE CREDINTA
Citate 1- 10 (din 48)

1

234 ›  » 
"Sunt inconjurat de preoti care tot canta pe toate vocile ca imparatia lor nu este din lumea asta, dar care intre timp acapareaza cu lacomie tot ce apuca."
Napoleon Bonaparte
lider politic si militar al Frantei
"Daca Isus Christos si-ar face acum aparitia, I s-ar cere un autograf si nimic mai mult."
Lev Tolstoi
scriitor rus
"Intr-o lume plina de ura, trebuie totusi sa indraznim sa speram. Intr-o lume plina de furie, trebuie totusi sa indraznim sa alinam. Intr-o lume plina de disperare, trebuie totusi sa indraznim sa visam. Intr-o lume plina de neincredere, trebuie totusi sa indraznim sa credem."
Michael Jackson
cantaret american
"Crestin. Cineva care urmeaza invataturile lui Christos pana la punctul in care nu sunt discordante cu o viata de pacat. Cineva care crede ca Noul Testament este o carte inspirata de divinitate, care s-ar potrivi admirabil cu nevoile spirituale ale vecinului sau."
Ambrose Bierce
"Credinta fara dragoste este un lucru imposibil."
Marcio Barrios
"Credinta este o inchipuire care refuza concretul si care nu se sinchiseste de ceea ce o dovedeste falsa."
Emil Cioran
filozof si scriitor roman
"Ceea ce legi tu aici pe pamant - se leaga si in ceruri."
Constantin Brancusi
sculptor roman
"Scepticismul este inceputul credintei."
Oscar Wilde
scriitor irlandez
"Pentru a trai in spiritul credintei trebuie sa treci printr-o suferinta continuua; si daca vrei sa treci prin viata in siguranta si in liniste trebuie sa ai o inima demna de dispret."
Lev Tolstoi
scriitor rus
"Crestinismul este primul umanism real: Evangheliile exclud programatic violenta si crima din economia faptei umane."
Gabriel Liiceanu
filozof si scriitor roman
Citate 1- 10 (din 48)

1

234 ›  » 
CITATE NOI DESPRE CREDINTA
"N-as putea spune ca cred. Stiu! Am trait experienta de a fi cuprins de ceva care e mai puternic decat mine, ceva pe care oamenii il numesc Dumnezeu."
Carl Gustav Jung
"Crestinul are un mare avantaj fata de ceilalti oameni, nu pentru ca este mai putin cazut decat ei, nici pentru ca este destinat sa traiasca intr-o lume cazuta, ci pentru ca stie ca este un om cazut intr-o lume cazuta."
Clive Staples Lewis
"Un scotian din Ulster poate ajunge sa nu mai creada in Dumnezeu, dar nu sa poarte de sabat hainele din timpul saptamanii."
Clive Staples Lewis
"Unii oameni se simt vinovati in legatura cu propriile nelinisti si le considera o lipsa a credintei, dar ele sunt incercari, nu pacate. Ele sunt, ca toate incercarile, daca putem sa le privim astfel, partea noastra in patimile lui Christos."
Clive Staples Lewis
"Cred in Dumnezeu asa cum cred in soare, nu pentru ca il pot vedea, ci pentru ca, datorita lui, toate lucrurile se pot vedea."
Clive Staples Lewis
CAUTARI CITATE
pasi surori rima niciodata intelepte fete mine m Triste timpul este a frig i om imbratisare vara existenta noi primavara cauta